folclor-mioveni-amanare.jpgDin motive obiective, perioada de desfășurare a Festivalului - Concurs Național de Folclor Mioveni, ediția a V-a a fost modificată! 

Acesta se va desfășura în perioada 𝟐 - 𝟒 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒. 

Încă din data de 10 iunie, s-a dat startul înscrierilor unei noi ediții a Festivalului -Concurs Național de Folclor Mioveni, ediția a V-a, anunță Centrul Cultural Mioveni.

Festivalul se adresează ansamblurilor folclorice neprofesioniste. 

Puteți consulta regulamentul și descărca fișa de înscriere accesând următorul link: https://centrulculturalmioveni.ro/index.php/stiri/2682-2024-06-07-15-36-33

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.