laviniaSusținute în total în fața a peste 100.000 de oameni, cele două concerte ale trupei Coldplay de la București au avut multe momente emoționante. Și, ca un detaliu foarte special, la concerte au fost și câteva zeci de persoane surde. Iar cele două concerte Coldplay au fost traduse în limbajul semnelor de piteșteanca Lavinia Chițu, ce are o vastă experiență în domeniu.

”Am avut o scenă micuță lângă scena mare! A fost o experiență uimitoare”, povestește Lavinia Chițu.

Trebuie spus că de-a lungul anilor Lavinia Chiţu a tradus pentru numeroase vedete şi trupe de top precum Jessie J, Cargo, Byron, Vama, Inna, Pepe, The Motans, Carla’s Dreams, The Monojacks, Robin and the Backstabbers, Subcarpaţi, Les Elephants Bizarres sau Alternosfera.

Absolventă a Universității din Pitești, Lavinia deţine certificarea în limbajul semnelor în limba română din anul 2016, iar în 2019 a obţinut şi certificat de interpret autorizat în limbajul semnelor limbii turce.

Lavinia nu are vreo deficienţă de auz, dar a învăţat limbajul semnelor din copilărie pentru că ambii părinţi sunt surzi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.