teatrul-davila.jpgFațada Teatrului „Alexandru Davila”, în seara de 28 mai, se transformă într-o scenă excepțională pentru un spectacol de dans vertical: „LoveBar”, realizat de compania Il Posto și Marco Castelli Small Ensemble și inspirat de „La Bottega del Caffè” de Carlo Goldoni.
 
Întreaga comedie a lui Goldoni va fi transformată într-o adevărată partitură fizică, unde cuvintele replicilor diferitelor personaje devin acțiuni dansate, dezvăluind și arătând astfel dinamica internă și principală a unuia dintre cele mai faimoase texte ale dramaturgului venețian, arătat dintr-un punct de vedere inedit: obișnuiți mereu să-l considerăm un mare maestru al cuvântului, vom descoperi un Goldoni mare maestru al acțiunii fizice a caracterelor și claselor sociale care, încă și astăzi, trăiesc în societatea noastră.
Vino la un show unic în Pitești: dans la înălțime - emoție și artă!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.