dragomirescu

Preotul Cristian Dragomirescu de la Parohia Ștefănești, considerat unul dintre cei mai buni și talentați portretiști din România, va avea pe 9 iunie, cu începere de la ora 17.30, o expoziție specială de icoane și portrete la Shaw Theatre din Londra.

”Voi expune la Londra o colecție de peste 25 de icoane de diferite dimensiuni, între care și 10 miniaturi, toate lucrate în stil bizantin și poleite cu foiță de aur. Pe lângă icoane voi expune și câteva portrete ale unor mari personalități ale artei și culturii românești. Acest eveniment va avea loc din inițiativa doamnei Mădălina Apopei si Event Up.uk, la Shaw Theatre, în cartierul londonez Camden”, a declarat preotul Cristian Dragomirescu pentru FinanciarPress.ro.

Înaintea vernisajului, începând cu ora 16:00, pe scena teatrului se vor afla actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru și Victoria Bobu. pentru premiera piesei ”Ah, bărbatul Vai, femeia”.

Nepot al regretatului stareţ Teofil Bădoiu, preotul Cristian Dragomirescu este absolvent al Facultății de Teologie de la Universitatea din Pitești. În 1997 a avut prima expoziție personală la Palatul Parlamentului.

Prieten foarte bun cu prinţul Şerban Dimitrie Sturdza şi cu celebrul muzician Harry Tavitian, Cristian Dragomirescu a realizat printre altele şi un portret în mărime naturală al Regelui Mihai I, portret pe care i l-a prezentat personal fostului monarh în 1996.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.