mioveni_conferinta.jpg

În perioada 24 - 25 mai 2024, orașul Mioveni va găzdui o nouă ediție a sesiunii științifice „PRODUCTICA”, un eveniment organizat de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnică din București și Institutul de Cercetare-Incertrans S.A., în parteneriat cu Primăria orașului.

Deschiderea oficială a sesiunii științifice va avea loc pe 24 mai, la ora 13:00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni.

Programul va include conferințe prezentate în plen, structurate pe următoarele secțiuni:

• Produse și tehnologii inovative;

• Materiale avansate pentru protecția omului și a mediului;

• Inovare bazată pe strategiile de dezvoltare inteligentă;

• Dezvoltarea mediului de afaceri.

Sesiunile vor avea loc vineri, 24 mai, între orele 15:00 și 18:00, și sâmbătă, 25 mai, între orele 09:30 și 12:00, la Centrul Cultural Mioveni.

De asemenea, tot sâmbătă, 25 mai 2024, de la ora 09.30 va exista și o sesiune specială dedicată studenților interesați de programele de masterat în "Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă" și "Concepție și Management în Productică". Aceștia vor avea ocazia să afle informații concrete despre programele de master și admitere.

Evenimentul reprezintă o oportunitate de a dezvolta relația de parteneriat dintre mediul academic, institutele de cercetare și mediul economic, mai ales în contextul prezenței în Mioveni a celui mai mare exportator din țară - Automobile DACIA .

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.