TEATRU-MIOVENI.jpgMagicianul poveștilor Marian Râlea aduce la Mioveni cele mai cunoscute personaje din basmele românești și din mitologia populară românească, în cadrul spectacolului interactiv “Drumul lui Făt Frumos”!
Pe parcursul spectacolului, Muma Pădurii, Ileana Cosânzeana, Căluțul Fermecat, Sfânta Duminică, Lupul, Făt Frumos și alte personaje le vor lansa copiilor provocări, antrenându-le abilitățile precum concentrarea, memoria sau atenția. Parteneri de joc sunt și părinții, care vor fi antrenați să participe în această aventură, astfel încât povestea să continuie și acasă.
Data - Sâmbătă, 18 Mai, ora 11.00
Locatie – platoul Casei de Cultură a Sindicatelor
Accesul la spectacole este liber, fără o limitare a numărului de participanți.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.