afis_noaptea_muzeelor.jpg

Noaptea Muzeelor 2024, a XX-a ediție a evenimentului internațional, va avea loc sâmbătă, 18 mai.

Astfel,  în intervalul orar 19.00 – 24.00, publicul este invitat să descopere în Cula Racovița, o mică fărâmă din istoria rurală a comunității din zona Mioveni printr-o inedită incursiune în timp.

Așadar, dacă sunteți pasionat de istorie și etnografie, atunci trebuie să profitați de ocazie și să treceți pragul Culei Racovița din Mioveni. Cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, pe 18 mai accesul publicului este gratuit atât la Cula Racovița, cât și la oricare alt muzeu din țară.

De asemenea, la 18 mai este sărbătorită Ziua Internațională a Muzeelor. În anul 2024, evenimentul Ziua Internațională a Muzeelor are drept temă „Muzeele, Sustenabilitatea și Starea de bine”. Anual, acest eveniment invită muzeele, artiștii, profesioniștii și comunitățile lor să creeze, să-și imagineze și să împărtășească noi practici de (co-)creare de valoare, noi modele de afaceri pentru instituțiile culturale și inovarea soluțiilor pentru provocările sociale, economice și de mediu în contextul actual.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.