mihaiOriginar din comuna Lerești și stabilit de mic cu familia în Spania, Mihai Gane este de câțiva ani cel mai bine vândut poet din Spania. Iar laudele și aprecierile la cel mai înalt nivel la adresa lui Mihai sunt constante. Cel mai recent, marți 14 noiembrie, prestigioasa revistă spaniolă ”El Cultural” a plasat cel mai recent volum de poezii al lui Mihai, intitulat "Puedes hacerme lo que quieras", pe locul doi în lista celor mai bune cărți de poezie, pe primul loc fiind ”Antologia Poetica” a celebrului poet Frederico Garcia Lorca.

Această excepțională plasare l-a impresionat și pe cunoscutul artist Mihai Mărgineanu, care spune că faptul că Mihai Gane este pe lista celor mai mari poeți din Spania este ”un motiv de apreciere națională”.

Mihai a publicat până acum patru volume de poezii, vândute în peste 100.000 de exemplare pe tot globul, și are peste 300.000 de fani din toată lumea pe rețelele sociale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.