johnnyCu o voce superbă și un talent incontestabil, Johnny Bădulescu, originar din Mioveni, este considerat unul dintre favoriți pentru a ajunge în finală la show-ul ”Vocea României” de la Pro TV, finală ce va fi în luna decembrie.

La audițiile pe nevăzute, Johnny a întors toate scaunele, cântând impresionant hit-ul ”I’ll Never Love Again”. Johnny a ales să meargă mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose. În etapa următoare, cea a duelurilor, Johnny nu a fost ales de antrenorii săi, deși a cântat superb, însă a fost salvat de Smiley, care l-a ales să continue în echipa sa.

Absolvent al Colegiului Național I.C. Brătianu din Pitești și student la Psihologie, Johnny, pe numele real Ion Moise Bădulescu, este unul dintre cei mai talentați tineri artiști din muzica românească. În primăvara lui 2022, Johnny s-a calificat în finala Eurovision România cu piesa ”Guilty”.

Johnny Bădulescu are până acum zeci de premii naționale și internaționale la diferite concursuri muzicale. Tânărul din Mioveni a colaborat printre altele cu Al Bano, marele artist italian fiind impresionat de vocea sa. În 2010, când avea doar 12 ani, Moise a câștigat Premiul Radio România Junior, la Premiile Muzicale Radio Romania Actualități.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.