madalinaOriginară din Pitești, Mădălina Bellariu Ion a obținut Premiul pentru Cea Mai Bună Actriță la Festivalul de Film din Milano pentru interpretarea rolului unei orfane surde.

Actrița româncă Mădălina Bellariu Ion, cunoscută în România pentru cariera sa internațională, printre care interpretarea în serialul “Tânărul Papă”, alături de Jude Law dar și pentru rolul principal din serialul "Sacrificiul" de la Antena 1, a fost onorată cu premiul pentru cea mai bună actriță la prestigiosul festival de film din Milano.

Premiul a fost acordat pentru interpretarea sa remarcabilă în rolul principal din filmul "Bad Wings" regizat de Alexandra Pater. Pentru acest rol, Madalina a învãtat limbajul semnelor sub instrurirea lui Richard Platt, cu sprijinul organizației Light Into Europe, recunoscută pentru eforturile depuse în ajutorul comunității persoanelor cu deficiențe de vedere și auz din România.

Mădălina Bellariu Ion a declarat pentru FinanciarPress.ro: ”Abordarea acestui personaj a presupus o atenție meticuloasă la fiecare detaliu, am simțit un angajament profund fata de comunitatea persoanelor surde, care m-a primit cu căldură. În procesul de pregătire pentru acest rol, am ascultat poveștile multor oameni orfani, cu deficit de auz. Personajul meu a fost inspirat de o fetiță de 4 ani care a avut o infectie la ureche, si-a pierdut auzul din cauza unei gestiuni eronate la spital, ,iar în urma acestui lucru părinții au decis să o plaseze într-un orfelinat”.

Filmul a captivat atenția festivalurilor internaționale din SUA, Italia, Franța, Belgia și Anglia, aducând acasă numeroase premii, inclusiv distincția pentru cea mai bună regizoare, acordată lui Alexandra Pater la Festivalul Internațional de Film din Bruxelles.

madalina 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.