film-nuclear.jpgSâmbătă, 4 noiembrie  2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat documentarul „Nuclear”.

Regizorul Oliver Stone investighează în acest documentar posibilitatea de a gestiona schimbările climatice prin trecerea de la combustibili fosili la energia nucleară. 

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat în premieră filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, în rolurile principale fiind Alex Calangiu, Iulian Postelnicu și Cătălin Herlo.

Sibiu, decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.