voltajul.jpgFilarmonica Pitești organizează joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, concertul rock simfonic susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijoare, Simona Strungaru și binecunoscuta trupă rock Voltaj.
 
Pianistă, dirijoare, orchestratoare și compozitoare de muzică de film, Simona Strungaru a absolvit, în 2010, masteratul la Conservatorul din Amsterdam, unde a studiat pianul cu profesorul Jan Wijn și dirijatul orchestral cu Lucas Vis. Ca dirijor, a condus, printre altele, Orchestra de Cameră a Radiodifuziunii Române, Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca, Orchestra și Corul Filarmonicii „Oltenia” Craiova. În 2015, a lansat orchestra și conceptul Simona Strungaru Symphonics în cadrul Nopților Albe ale Bucureștiului, interpretând, în premieră, compoziția proprie „Simfonia I Gaston pentru orchestră și live visuals”. A realizat concerte pentru Festivalul Internaţional „Animest”, Festivalul Filmului German, Festivalul de Film „Transilvania”, Festivalul „Săptămâna Internațională a Muzicii Noi” București. A mai condus orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești în stagiunile trecute.
 
Înființată în 1982, trupa Voltaj a cunoscut de-a lungul timpului mai multe componențe. Indiferent de numele care s-au succedat în trupă, de perioada hard rock&heavy metal, sau electro&pop-rock, succesul nu a întârziat să apară. Voltaj a câștigat premiul pentru „cea mai bună prestație a unei trupe românești la MTV Europe Music Awards” și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovizion cu piesa „De la capăt”.
 
Fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 120 de lei sau 100 de lei funcție de categoria locului. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.