trivale-festul.jpgIubitorii muzicii folk îl vor putea revedea și asculta pe cunoscutul cantautor Mircea Baniciu, alături de trupa sa, în recitalul ce va încheia cea de-a șaptea ediție a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Trivale Fest”!
Organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, festivalul are loc duminică, 29 octombrie 2023, la Filarmonica din Piteşti, cuprinzând un concurs de interpretare, precum şi recitaluri ale unor artiști îndrăgiți: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu & Band.
Biletele pentru Festivalul Național de Muzică „Folk Trivale” 2023 au fost puse în vânzare din data de 9 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Prețul unui bilet este de 50 de lei.
Preselecția pentru concursul de interpretare va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Aspiranții la premiile și trofeele festivalului se pot înscrie până pe data de 27 octombrie 2023.
Regulamentul festivalului și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției.
Pentru informații suplimentare, organizatorii pot fi contactați telefonic, la numărul Centrului Cultural Pitești - 0248/219976, sau prin e-mail, la adresa oficială a instituției - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.