smileyLa mai puțin de o lună de la festivalul Analogue, unde au fost zeci de mii de fani și superstaruri ale muzicii, platoul Făget de la Mioveni va găzdui un nou eveniment muzical de marcă. Pe 22 și 23 septembrie, la Făget va avea loc CFMOTO DAY – ADVENTURE FEST, unde vor cânta nume de top ale muzicii românești: Andia, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Paraziții, Petre Ștefan, Smiley, Vescan și MC Hype Fox!

Organizatorii au pregătit zonă de food, expoziții, activități interactive, lasere, spectacole live, surprize care îți vor tăia respirația și momente care vor rămâne în inimi pentru mult timp!

Organizatorul evenimentului este ATVRom, în colaborare cu Primăria Mioveni. Un detaliu important: intrarea este liberă!

ATENȚIE! Accesul publicului se va face doar prin porțile care delimitează parcarea mare de zona de picnic! Participarea minorilor va fi condiționată de regulamentul pe care organizatorii îl vor prezenta în zilele următoare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.