mioveni1.jpg
În perioada 6-8 septembrie 2023, o delegație formată din mai mulți reprezentanți ai orașului Mioveni, în frunte cu viceprimarul Ciprian Țurlea, a participat în Croația (Sibenik) la activitățile proiectului “A Voice for Europe - E- VOICE”.
Tema principală a proiectului o constituie impactul pandemiei Covid-19 asupra stilului de viață și al educației tinerilor.
În cadrul acestei întâlniri s-a discutat despre faptul că pandemia a avut un impact semnificativ asupra sănătății mintale a tinerilor, iar concluzia unanimă a fost aceea că este esențial ca guvernele, comunitățile și instituțiile de învățământ să ofere sprijin adecvat pentru tinerii care se află în această situație și să încurajeze discuțiile deschise despre acest subiect.
Pandemia a pus în lumină importanța acordării atenției și sprijinului pentru sănătatea mintală a tinerilor, astfel încât aceștia să poată să facă față cu încredere și reziliență provocărilor viitoare.
Amintim că proiectul a fost câștigat în cadrul programului „Citizens, Equality, Rights and Values (CERV)” și este realizat în parteneriat cu 7 țări – Italia (Gazzo), România(Mioveni), Croația(Sibenik), Bulgaria(Union Of Bulgarian Black Sea Local Authorities - UBBSLA), Spania(Fondo Andaluz de Municipios para la Solidariadad Internacional- FAMSI), Belgia(Association of Cities and Regions for Sustainable Resource Management- ACR+) și Franța(The European Association for Local Democracy - ALDA).
Următoarea etapă a acestui proiect se va desfășura în luna noiembrie în Spania.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.