dorulAnsamblul Folcloric ”Dorul” din Pitești, unul dintre cele mai bune din România, cu o vechime de peste 65 de ani, a repurtat un nou succes internațional de prestigiu la începutul acestei luni. Dansatorii coordonați de maestrul coregraf Cătălin Oancea s-au clasat pe primul loc la cea de-a XIV-a ediție a Balcova Municipality International Folk Dance Festival, un festival de tradiție organizat la Izmir, în Turcia. Piteștenii au fost aplaudați minute în șir de un public entuziast.

De decenii bune, Ansamblul Folcloric ”Dorul” din Pitești este unul dintre cele mai apreciate din țara noastră, cu zeci și zeci de premii la festivaluri naționale și internaționale și mii de concerte.

Maestrul coregraf Cătălin Oancea este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de câteva decenii în domeniu. Unul dintre cei mai apreciaţi coregrafi din Argeş şi România, Cătălin Oancea este de 26 de ani şi coregraful Ansamblului Dorul, iar de-a lungul ultimelor decenii a obţinut zeci de premii la festivaluri de top în ţară şi peste hotare. Cătălin Oancea a fost până acum în juriul a numeroase competiții internaționale de dans.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.