sandra

Sandra N., una dintre cele mai în vogă artiste din muzica românească şi fiica lui Ion Năftănăilă, fostul primar de la Albeştii de Muscel, continuă să aibă mare succes cu hit-urile sale şi pe YouTube. Cea mai nouă melodie a sa-„Pe cărarea munților”- lansată în ultima zi a lunii august, are deja zeci de mii de vizualizări pe internet. Sandra N. are aproape 65.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube, iar hit-urile sale au făcut până acum peste 400 de milioane de vizualizări.

Cea mai urmărită piesă a Sandrei N. este, cu peste 80 de milioane de vizualizări, „Mă dor ochii, mă dor”, interpretată în duet cu Adrian Sînă de la Akcent. Născută în 1991 şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Sandra şi-a început cariera de la vârsta de 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Iar de mai bine de 10 ani, cariera Sandrei este la superlativ, având sute și sute de concerte în țară și peste hotare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.