nevoi speciale

Sâmbătă 15 iulie, cu începere de la ora 10, în zona Teatrului de vară din Parcul Ștrand din Pitești va avea loc primul eveniment din Pitești creat pentru publicul larg și adaptat pentru persoane cu nevoi speciale. Evenimentul este organizat de Centrul de terapie ”Deschidem inimi”, iar accesul este gratuit.

Cei prezenți vor putea vedea printre altele spectacolul de teatru "Închide ochii și ai să vezi mai bine", o poveste pentru copiii care vor să înțeleagă mai bine lumea în care cresc.

Vor fi de asemenea ateliere de creație (olărit, confecționare păpuși) și terapie cu animale. Nu vor lipsi din cadrul evenimentului jocurile copilăriei și jocurile terapeutice.

Pentru persoanele cu deficiențe de auz, Lavinia Chițu va asigura interpretarea mimico-gestuală în timp real.

Copiii cu nevoi speciale sunt invitaţi să-şi aducă obiecte cu rol liniştitor pentru un confort senzorial cât mai mare

Accesul și îndrumarea participanților cu deficiențe de vedere de la intrare până la scena Teatrului de vară unde se va desfășura evenimentul, va fi asigurată cu ajutorul voluntarilor.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.