rebelxÎntr-o lume în care se promovează din ce în ce mai mult pseudomuzica și pseudoartiștii, festivalul rock RebelX, desfășurat timp de două zile, pe 7 și 8 iulie în Parcul Lunca Argeșului din Pitești, a fost o gură de oxigen. M-a bucurat să văd mulți oameni de calitate, foarte mulți tineri pasionați de rock și de muzica bună. Tineri care știu să se simtă bine, să simtă cu adevărat muzica rock, să cânte și să danseze. Și mi-au plăcut mult și zecile de tineri voluntari de la RebelX: foarte implicați și activi pe toată durata festivalului, de la asigurarea curățeniei până la furnizarea de informații utile și practice legate de festival și logistica sa pentru toți cei interesați.

Iar concertele în sine au fost unele de pus în ramă, de la Red Suns, Jack of All Trades, 7 Tears Ago, Ungolianth Abyss, Sonic Dust, Harmoniac, Fittonia și Myst până la legendarele trupe Firewind și Altar.

Trupa Firewind, una de mare succes la nivel internațional, al cărei fondator – Gus G – a fost chitaristul lui Ozzy Osbourne, a fost extrem de încântată de atmosfera de la RebelX, având o postare specială pe Facebook în care componenții trupei au spus că la Pitești ”a fost pur și simplu extraordinar”.

O mențiune specială se cuvine și pentru organizatori, mai precis Asociația La Pietre și Primăria Pitești.

Și, la cât de specială a fost a doua ediție a RebelX, suntem siguri că în 2024 vom avea din nou parte de trupe și momente de neuitat.

rebelx 01

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.