trupa comaVineri 14 iulie, de la ora 19, la crama Marcea de la Ștefănești va continua seria concertelor memorabile cu trupe de top. De această dată, pe scena de la Marcea vor urca trei trupe: Coma, Robin and the Backstsabbers și Rana.

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, Coma, s-a înființat la inceputul anilor 2000. Cel mai recent album, Acordul părinților”, s-a lansat în 2023. Început în 2020 ca un experiment individual în timpul pandemiei, albumul „Acordul părinților” s-a transformat într-o colecție de șase melodii dintre care 4 au fost deja lansate. Albumul este considerat de formație ca fiind o anticamera a mai zgomotosului material, „Petrecerea Copiilor”. De-a lungul carierei, Coma a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artiști de prim rang precum Linkin Park, Korn, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) , Born from Pain , Skunk Anansie. Biohazard, Dog eat dog.

robin

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, componenții trupei Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor special și foarte plăcut de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. Mai trebuie spus că familia lui Andrei Robin Proca este originară chiar din Argeș.

Rana, cea de-a treia trupă ce va concerta vineri 14 iulie la Crama Marcea, este un proiect de rock alternativ creat în Argeș și ce a văzut lumina lumii în toamna anului 2016. Rana a cântat pe scene alături de trupe precum Grimus sau Implant pentru Refuz, Coma, Z.O.B etc, având concerte atât in Argeș cât și București. Pe 5 august, tot la Crama Marcea, trupa Rana va lansa al doilea album, intitulat ”Codependent”.

rana

Și cum de fiecare dată la crama Marcea atmosfera frumoasă și vinurile foarte bune se îmbină perfect cu muzica excelentă, suntem siguri că și pe 14 iulie va fi o nouă seară de ținut minte pe termen nelimitat.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro și costă 100 de lei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.