carpatii-festival.jpgConsiliul Județean Argeș, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni și Centrul Cultural vă invită să participați, în data de 17 iulie 2023, la cel mai important eveniment de folclor național și internațional al județului - Festivalul Internațional de Folclor “Carpați”, ediția a XXXVII -a.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a șase zile, cu reprezentații în toate orașele județului, iar data de 17 Iulie este dedicată exclusiv Orașului Mioveni 

PROGRAM

Ora 18.00: Parada ansamblurilor de dans participante la Festivalul Internaţional de Folclor  „CARPAŢI”, pe traseul Bulevardul Dacia - Primărie. Scurt moment artistic și primirea șefilor de delegații la Primăria Orașului Mioveni.

Ora 19.30: CENTRUL CIVIC – Spectacol de dansuri folclorice prezentat de ansamblurile  participante : 

- BULGARIA - Dance Ensemble PIRIN MAGIC, Petrich

- GEORGIA - Choreographic Ensemble BETLEMI- Koda

- MACEDONIA DE NORD - Z Kud NEGORICI

- SERBIA -  CZNTK ABRASEVIC- Kragujevac

- TURCIA - Mamak Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu 

- România 

- Ansamblul „ARMANAMEA”, Constanța                  

- Ansamblul “HODĂCEANA”, Mureș                

- Ansamblul „DOINA ARGEȘULUI”, Pitești                 

- Ansamblul ”PLAI DE DOR”, Mioveni

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.