firewindVineri 7 și sâmbătă 8 iulie, Parcul Lunca Argeșului va găzdui o nouă ediție a festivalului RebelX, un festival ce promovează constant rock-ul de calitate în rândul tinerilor și este organizat de Primăria Pitești împreună cu Asociația La Pietre. Alături de trupe rock tinere din Pitești și din țară, la festival vor concerta două trupe emblematice ale rock-ului românesc și european. Este vorba de Altar și de Firewind (Grecia). Înființată în 1998, trupa Firewind (foto) îl are lider pe celebrul chitarist Gus G. Fost chitarist principal al lui Ozzy Osbourne în perioada 2009-2017, Gus G a fost declarat al treilea cel mai bun chitarist din lume în anul 2003 de către revista japoneză BURRN!. Trupa Firewind a susținut de-a lungul anilor sute de concerte pe tot globul.

Intrarea la festivalul RebelX din Lunca Argeșului va fi gratuită.

În fiecare dintre cele trei zile, concertele vor începe de la ora 17. Vineri 7 iulie, vor urca pe scena festivalului RebelX trupele Red Suns, Jack of All Trades, 7 Tears Ago, Ungolianth și Firewind. Sâmbătă 8 iulie vor concerta la RebelX: Abyss, Sonic Dust, Harmoniac, Fittonia, Myst și Altar.

 

Foto: Lukas Urbanik

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.