omul cu sobolaniSeria concertelor memorabile organizate la Crama Marcea de la Ștefănești, aflată la doar 11 kilometri de Pitești, continuă sâmbătă 1 iulie. După ce în această vară au susținut concerte de neuitat la Crama Marcea trupele The Mono Jacks, byron și Vița de Vie, sâmbătă pe scena va urca o altă trupă de top: Omul cu Șobolani.

Înființată în 1997 la Constanța și una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, Omul cu Șobolani are la activ opt albume de studio, 90 de melodii, zeci de videoclipuri și sute de concerte în toată țara.

În deschidere la Omul cu Șobolani va concerta la Crama Marcea trupa Nuanțe, o formație formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016 și care care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021, iar ultimul album al formației, intitulat “Cântece Mute” a fost lansat în acest an.

Biletele pentru concertul Omul cu Șobolani de la Crama Marcea pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro și costă 75 de lei.

Crama Marcea, locul atât de special unde se organizează concertul, este crama aflată la cea mai mare altitudine în sudul României și este foarte cunoscută în toată țara pentru vinurile de calitate excelentă produse aici.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.