myrathTrupa rock tunisiană Myrath, ce va concerta în luna august la Stonebird din comuna Corbi, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, a avut două concerte memorabile în această lună la două dintre cele mai mari festivaluri rock din Europa. Este vorba de Sweden Rock Festival din Suedia și de Hellfest – Franța, unde Myrath a cântat în fața a zeci de mii de fani. Trebuie spus că printre trupele ce au concertat la Hellfest alături de Myrath se numără formații legendare precum Def Leppard, Skid Row și Motley Crue. Iar concertul de la Hellfest a fost atât de apreciat, încât prestigiosul canal ARTE Concert, ce are peste un milion de abonați, a decis să îl posteze în întregime pe YouTube.

Înființată în 2001, trupa Myrath a cucerit milioane de fani de pe tot globul cu muzica sa atât de specială, cu amestecul inedit și foarte plăcut de metal progresiv și sounduri orientale.

Festivalul Stonebird de la Corbi se va desfășura în perioada 11-13 august, iar trupa Myrath va concerta sâmbătă 12 august. La Stonebird vor concerta în cele două zile ale festivalului 10 trupe apreciate. În afară de Myrath, vor mai urca pe scena festivalului Myst, Krypton, Dirty Shirt, Zob, Paraziții, Antract, Bucovina, Truda, Masterpiece (trupă-tribut Metallica).

Abonamentele pentru Stonebird pot fi achiziționate de pe site-ul ambilet.ro și costă 300 lei în perioada 1-31 iulie și 350 lei în perioada 1-11 august. Parcarea si camparea sunt gratuite la festivalul Stonebird de la Corbi.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit. Copiii care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.

O mențiune aparte se cuvine pentru foarte implicații și entuziaștii organizatori ai Stonebird, și i-am numit aici pe Mihai Căpeț și Bogdan Năstase. Și, ca în fiecare an, Primăria Corbi este din nou cu fapta alături de Stonebird, având un rol important în organizarea acestui festival de prim rang.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.