mihai arsene

Originar din Pitești și fost actor timp de câțiva ani al Teatrului Al. Davila, Mihai Arsene face carieră de mai bine de 10 ani la Londra, unde s-a mutat.

Iar din această toamnă, Mihai Arsene joacă în sezonul doi din ”Gangs of London”, unul dintre cele mai populare seriale de televiziune din Marea Britanie, ce se difuzează pe postul TV Sky de săptămâna trecută. Mihai Arsene interpretează rolul unui vânzător în popularul serial.

Născut în 1970, Mihai Arsene a fost primul actor din România care a apărut pe scena londoneză în West End, având din 2010 și până la ora actuală numeroase roluri în teatru și film. În urmă cu un deceniu, Mihai Arsene a jucat în celebrul film ”Skyfall” din seria James Bond, interpretând rolul unui om de afaceri. În 2010, actorul născut la Pitești a fost premiat la Londra cu trofeul ”Peter Brook Empty Space” din piesa de teatru ”Before I sleep”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.