cameral22.jpgVineri, 11 noiembrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia” a Filarmonicii Pitești, va avea loc concertul cameral „Drum”, susținut de Ansamblul „Ars Subtilior”. Inclus ediției a VII-a a Festivalului Internațional Meridian, cameralul are ca scop promovarea compozitorilor și a interpreților autohtoni.  

Organizat de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, festivalul este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică nouă. Desfășurat între 6 - 13 noiembrie a.c. sub tema ATLAS, acesta este dedicat Centenarului Societății Internaționale pentru Muzică Contemporană, cea mai mare și mai veche rețea dedicată muzicilor de avangardă din lume.  

Violonista Iulia-Adriana Vida, flautiștii Mihai Vaida și Carina Boanță, pianiștii Vlad Gînța, Marius Boldea și Cătălin Răducanu vor interpreta lucrări muzicale compuse de Bogdan Pintilie, George Păiș, Sigismund Toduță, George Enescu și Vlad Gânța. 

În program:  Bogdan Pintilie  - ”Thoughts from a Mansion” pentru flaut, vioară şi pian,  George Păiș - „Ciment Străveziu” pentru flaut, vioară şi pian, Sigismund Toduță – „Sonata pentru flaut și pian”, George Enescu -  „Cantabile şi Presto” pentru flaut şi pian, Vlad Gînța – „Brâncuși Études” pentru flaut, vioară şi pian. 

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției, prețul unuia fiind de 40 de lei sau de 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.