metronom-film.jpgSâmbătă, 12 noiembrie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul românesc „Metronom”. Regia îi aparține lui Alexandru Belc, în rolurile principale fiind Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.  

Duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul românesc „Capra cu trei iezi”. Regia îi aparține lui Victor Canache, în rolurile principale fiind Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Razvan Ilina și  Antonio Gavrilă.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.