a1.jpg

Județul Argeș are o bogăție culturală uriașă, a cărei promovare profesionistă trebuie să facă pași înainte. Epoca actuală presupune organizarea materialului în așa fel încât să fie accesibil, atractiv, fără să piardă însă nimic din acuratețe și profunzime.

Proiectul Asociației Ordessos  „101 Monumente culturale ale Argeșului de cunoscut într-o viață”  pornește de la problema identificată clar și anume că informațiile rămân dispersate, nimeni nu a realizat, până în prezent, o unificare a acestora și o prezentare compactă.

Proiectul propune o formulă atractivă des utilizată, ”101” sau ”1001” lucruri de cunoscut într-o viață, ieșind astfel din tiparul tern al prezentărilor stufoase.

Harta interactivă creată pe homepage-ul Arges Ghid App  și site-ul https://arges-101monumente.ro/ vin cu elementele de modernitate tehnologică.

 

Argeșenii sunt invitați să-și redescopere județul cu bogățiile sale culturale, se urmărește atragerea de turiști din țară și din străinătate, creșterea vizitelor de grupuri de elevi în cadru organizat ( exemplu - Școala altfel ).

sitefoto1.jpg

·      # Mulțumim colaboratorilor!

Ideea unui site cu 101 puncte de atracție turistică din județul Argeș ni s-a părut comercială și deopotrivă onestă. A urmat scanarea teritoriului și dificila alegere: cine să își găsească locul și cine nu în lista celor doar 101 ”monumente culturale” ? 

Am fost conștienți că sintagma ”monumente culturale” este oarecum vagă și interpretabilă, dar am menținut-o bazându-ne pe încrederea reciprocă dintre noi și public. Ambele părți înțeleg sensul și consideră demersul ca fiind unul sincer. 

Acestea fiind spuse, vă invităm să folosiți/apreciați/îmbogățiți mesajul nostru. 

Argeșul este o vatră culturală infinit de bogată, a cărei cunoaștere este fără sfârșit.”, spun reprezentanții Asociației Ordessos.

sitefoto2.jpg

„101 Monumente culturale ale Argeșului de cunoscut într-o viață” din aplicația Arges Ghid APP împreună cu site-ul https://arges-101monumente.ro/   este un proiect realizat de Asociația Ordessos cu finanțare nerambursabilă de la bugetul propriu al Județului Argeș.

Aplicația poate fi descărcată de aici:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.arges_guide

App Store: https://itunes.apple.com/ro/app/arge%C8%99-ghid/id1459346109

ARGES GHID- platformă digitală de comunicare și informare publică!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.