dumitrescu mihaestiLa Muzeul Golesti, în Galeria de Artă Contemporană, a fost vernisată marți seara expoziția personală de portrete "DIN PROFIL" a lui Sorin Dumitrescu Mihăești, unul dintre cei mai apreciați pictori români, ale cărui lucrări se găsesc în galerii de artă private din toată lumea.

”Picturile artistului Sorin Dumitrescu Mihăeşti sunt o adevărată revărsare pe pânză a minţii şi sufletului artistului, ce se schimbă în ochii privitorului în senzaţii, trăiri şi desfătare”, spune Iustin Dejanu, directorul Muzeului Golești. Expoziția este deschisă până pe 2 decembrie.

Născut în 1961 la Pitești, Sorin Dumitrescu Mihăești este membru al Uniunii Artiștilor Plastici și a avut până acum zeci de expoziții în țară și străinătate, la Londra, Paris, Viena, Salzburg, Hamburg și în Danemarca.

Zeci de lucrări ale lui Sorin Dumitrescu Mihăești se găsesc în colecții private din S.U.A., Franța, Germania, Elveția, Belgia, Suedia, Canada, Bolivia și Austria.

Pe prestigiosul site Saatchi Art sunt zeci de tablouri ale lui Sorin Dumitrescu Mihăești, cu prețuri cuprinse între 1.700 și aproape 4.000 de euro, câteva dintre acestea fiind deja achiziționate de către iubitori de artă din Europa și America.

dumitrescu mihaesti 02dumitrescu mihaesti 01

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.