directia5-filarmonica.jpgFilarmonica Pitești organizează joi, 10 noiembrie, de la ora 19:00, în sala „Simfonia”, al doilea concert eveniment al stagiunii.
După Proconsul, alături de orchestra simfonică a instituției, va evolua, în concertul rock simfonic, îndrăgita formație Direcția 5. La pupitrul dirijoral revine Andrei Tudor.
Piese ca: „Ai un loc”, „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști”, „Povestea noastră”, „Și ce dacă” și alte hituri ale trupei vor fi audiate pentru prima oară într-un concert de acest gen.
Fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 120 de lei, la categoria A, și 100 de lei, la categoria B. Abonamentele nu sunt valabile!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.