cultural-noiembrie.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 7 – 11 noiembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Expoziție de Broderie din Palestina și România, organizată în colaborare cu Muzeul Județean Argeș și Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, la Muzeul Județean Argeș, în perioada 7 noiembrie – 7 decembrie 2022. Vernisajul expoziției se va desfășura luni, 7 noiembrie, de la ora 12:00, în Foaierul Amfiteatru al Muzeului Județean Argeș.

Dialogul cu tema „Bucuria de a dărui”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Viața merge înainte”, marți, 8 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Permisul de călătorie: o istorie culturală”, eveniment care se va desfășura online, marți, 8 noiembrie, de la ora 20:00, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești.

Prelegerea cu tema „Marin Preda - Intrusul”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, miercuri, 9 noiembrie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Unicitatea Sărbătorilor de Iarnă din Nordul Judeţului Argeş - Zona Dragoslavele”, în cadrul proiectului „Medalion artistic cu Mariana Claudia Filipescu”, eveniment care va avea loc miercuri, 9 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Dialectica Misterului și Cunoașterii. Enigme ale Universului, ale Terrei și Istoriei”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, eveniment care se va desfășura joi, 10 noiembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Cultură-Educație-Cercetare”, în cadrul proiectului „Personalități culturale piteștene”, eveniment care va avea loc joi, 10 noiembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/photo/?fbid=819046032386128&set=a.751333785824020

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.