centrul-cultural-pitesti-octombrie-2.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 17 - 21 octombrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Prelegerea cu tema „Monahismul contemporan. Mari duhovnici români. Părinții Paisie Olaru și Ilie Cleopa”, eveniment care va avea loc luni, 17 octombrie, de la ora 11:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români - Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 17 octombrie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

„Lansări de carte și recital poetic, cu și despre scriitorul argeșean Mihail Soare”, eveniment coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, luni, 17 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. 

„Rapsodii de toamnă”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul, marți, 18 octombrie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Veșnicia s-a născut la sat”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, marți, 18 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Poeme cu îngeri. Alfabetul iubirii”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Mari Iubiri ale Literaturii Române”, marți, 18 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Voința, oglinda omului”, în cadrul proiectului „Ferestre Culturale”, eveniment care va avea loc miercuri, 19 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Acțiunea este organizată în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă. 

Prelegerea cu tema „Un Everest al înțelegerii realității. Ce înțeles are lumea cuantică”, în cadrul proiectului sub genericul „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul, scriitorul, jurnalistul George Smeoreanu, joi, 20 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema „Provocarea limitelor”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Adolescenți și Mentori”, coordonat de criticul literar, poeta și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore. 

Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea volumelor de poezie „Un ultim vers”, „Cioburi de suflet” și „Lacrimi de chitară”, joi, 20 octombrie, de la ora 18:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Lansarea cărții „Muzica și culorile, gramatică și matematică”, eveniment editorial coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe dirijorul Octav Calleya, din Spania, vineri, 21 octombrie, de la ora 12:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Detalii despre evenimentele anunțate sunt oferite pe site-ul instituției și pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești:

https://www.facebook.com/photo?fbid=801750424115689&set=a.751333785824020

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.