saizescu

De la finalul săptămânii trecute, în cinematografele din țară poate fi văzut filmul ”Fără prelungiri”. Un film în care piteșteanca Georgiana Saizescu are un rol important, alături de actori consacrați precum Cecilia Bârbora, Mihai Mălaimare și Răzvan Vasilescu. Un cămin de bătrâni, o echipă de fotbal și interese personale - acestea sunt ingredientele noului film românesc "Fără prelungiri", o comedie ce îi ține pe spectatori cu sufletul la gură. O comedie în care Georgiana Saizescu joacă rolul unei primărițe.

Absolventă a Liceului de Artă ”Dinu Lipatti” - canto clasic din Pitești și a UNATC ”IL Caragiale” - Actorie București, promoția 2006, Georgiana Saizescu are și un Master la Facultatea de Arte - Universitatea Hyperion, unde este cadru didactic.

Georgiana este căsătorită cu regizorul Cătălin Saizescu și a jucat în mai multe filme importante, fiind extrem de apreciată pentru rolul din filmul ”Scurtcircuit” din 2017, film inspirat de teribilul incendiu de la Maternitatea Giulești din Capitală.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.