ccmartie.jpgCentrul Cultural Pitești organizează, în perioada 11 - 16 aprilie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces fără restricții:
✅ Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români - Filiala Argeș, luni, 11 aprilie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema „Titani ai culturii universale. Ludwig van Beethoven”, eveniment care va avea loc luni, 11 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema „O nouă apariție editorială: <Ce facem cu România?>, marți, 12 aprilie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
✅ Dezbaterea cu tema „In Memoriam istoricul Vasile Novac”, eveniment care se va desfășura marți, 12 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Dezbaterea cu tema “Perspective asupra învățământului privat”, eveniment care va avea loc marți, 12 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema „Andreas Capellanus, <Despre iubire>”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 12 aprilie, de la ora 20:00.
✅ Prelegerea cu tema „Poetul din Rășinari”, miercuri, 13 aprilie, de la ora 14:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
✅ Prelegerea cu tema “Puterea interioară”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul “Arta Devenirii”, susținut de scriitoarea Silvia Grigore, miercuri, 13 aprilie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Noul proiect cultural-educativ sub genericul „Copii și părinți, prietenii mei”, proiect care va fi lansat joi, 14 aprilie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Lansarea volumelor de versuri “Eclectica” și “Poezii pentru Valeria și prietenii ei” de prof. David Ilina, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Confluențe literare”, care va avea loc joi, 14 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✅ Spectacolul muzical-artistic sub genericul „Bloom of hope”, susținut de copii și tineri care urmează la Centrul Cultural Pitești cursul de chitară (coordonator Andrei Bulf), cursul de dans sportiv și de societate (coordonator coregraful Alfred Schieb) și cursul de balet și gimnastică ritmică (coordonator antrenoarea Nicoleta Andrei), eveniment care se va desfășura sub egida „Simfoniei Lalelelor” sâmbătă, 16 aprilie, între orele 11:00 – 13:00, în Parcul Lunca Argeșului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.