alin dincaÎn perioada 13-15 august, la Corbi se va desfăşura a treia ediţie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Iar Alin Dincă, solistul de la Trooper, una dintre formaţiile de top ce vor cânta la Corbi, a ţinut să transmită un mesaj special pentru miile de fani care vor veni la festival.

 

„Trebuie să ne vedem neapărat la festivalul Stonebird. Puneţi mâna pe un bilet. Numărul biletelor este limitat. O să fie un show de zile mari la Corbi. Trooper va urca pe scenă sâmbăt 14 august. La festivalul Stonebird va fi multă muzică bună şi ne vom vedea acolo cu mulţi prieteni”, spune Alin Dincă.

 

La precedentele două ediţii ale Stonebird au fost prezenţi peste 15.000 de fani din toată ţara, iar printre numele de prim rang ale rockului românesc şi internaţional ce au urcat pe scenă s-au numărat Dave Evans-primul solist al trupei AC/DC, Cristi Minculescu şi trupele Zob sau Bucovina.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.