festival_mioveni.jpg

 

Centrul Cultural Mioveni pregătește o nouă surpriză locuitorilor din oraș. Mai exact este vorba de organizarea celei de-a doua ediții a Festivalului – Concurs Național de Folclor „Mioveni” ce va avea loc în perioada 12 – 14 august a.c.

Așa se face că reprezentanții Centrului Cultural Mioveni au încheiat de curând preselecția ansamblurilor care vor participa la acest festival. Din 13 fișe de înscriere, au fost selectate 8 ansambluri folclorice din aproape toate zonele țării.

Astfel, ansamblurile selectate pentru participarea la Festivalul – Concurs Național de Folclor „Mioveni”, ediția a II – a, sunt:

·       Ansamblul Folcloric DOR TRANSILVAN, din Cluj-Napoca, județul Cluj;

·       Ansamblul Folcloric MARAMUREȘUL, din Baia Mare, județul Maramureș;

·       Ansamblul de Cântece și Dansuri ARMENIȘANA, din Armeniș, din județul Caraș-Severin;

·       Ansamblul de Dansuri Populare Românești RAPSOZII SIRETULUI, din Pașcani, județul Iași;

·       Ansamblul Folcloric FLORILE MUREȘULUI, din Vladimirescu, județul Arad;

·       Ansamblul CODRULEȚUL, din VORONA, județul Botoșani;

·       Ansamblul CRIȘANA, din Oradea, județul Bihor;

·       Ansamblul Folcloric MACII BĂRĂGANULUI, din Ciocănești, județul Călărași.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.