filarmonicaFilarmonica Piteşti a lansat o iniţiativă inedită marţi 6 aprilie pe pagina proprie de Facebook. Concret, Filarmonica Piteşti îşi invită fanii de pe Facebook să aleagă prin vot un nume pentru sala de concerte. În cadrul consultărilor interne au fost propuse trei denumiri: Sala „Beethoven”, Sala „Simfonia” şi Sala „Mozart”.

 

Varianta „Simfonia” este deocamdată cea mai votată, însă fanii au venit şi cu propuneri proprii de nume. „Am primit şi alte propuneri, de la Regele Mihai până la Dinu Lipatti, Bucuria, Armonia sau Nicolae Brânzeu. Vom face un Consiliu Artistic în perioada următoare şi vom decide numele sălii de concerte în funcţie de propuneri”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Gabriel Niţă, managerul Filarmonicii Piteşti.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.