ziua_mondiala_a_sanatatii.jpg
 
Centrul Cultural Mioveni organizează o conferință online în contextul Zilei Mondiale a Sănătății care este marcată, în fiecare an, la 7 aprilie.
Prelegerea va fi prezentată de către dr. Mircea Stoian și va cuprinde câteva abordări legate de construirea unei lumi mai corecte și mai sănătoase.
Dr. Mircea Stoian a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, urmând studiile de doctorat în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, specializarea Radiologie Imagistică Medicală - Boli Infecțioase.
Experiența profesională se regăsește într-un portofoliu care include Spitalul Universitar de Urgență Militar Central București, Spitalul Clinic Colentina din Capitală, Spitalul de Pediatrie Pitești și Spitalul Orășenesc Mioveni.
Evenimentul care se adresează publicului larg va avea loc miercuri, 7 aprilie, cu începere de la ora 19:00 și va fi transmis live pe pagina de facebook a instituției :https://www.facebook.com/centrulculturalmioveniro.
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.