romanii au talentRoberta Nicolae, o tânără de 14 ani din Piteşti, l-a impresionat luni 5 aprilie pe Smiley la emisiunea Românii au Talent de la Pro TV. Roberta i-a cucerit pe toţi juraţii cu dansul său, trecând în etapa următoare cu patru de „DA”.

 

Smiley a povestit în cadrul emisiunii în ce circumstanţe a cunoscut-o pe Roberta. "Pe Roberta o cunosc, n-am cunoscut-o foarte mult, dar am văzut-o la Visuri la cheie. Dragoş Bucur m-a sunat pe mine şi pe Pavel să îi facem o surpriză pentru că e mare fan, Românii au Talent. Eu cu Pavel am mers şi i-am făcut o surpriză şi sunt şocat de ceea ce văd în faţa mea, efectiv, nu îmi vine să cred cât de talentată eşti. Mă bucur atât de tare că ţi-ai împlinit visul de a fi pe scena la Românii au Talent şi nu numai că eşti pe scenă, dar ai şi făcut un moment excepţional. Felicitări ţie, felicitări bunicilor tăi că te-au crescut frumos, că te-au crescut să fii curajoasă şi liberă. Bravo ţie!", a spus Smiley.

Roberta Nicolae practică gimnastică ritmică şi acrobatică de 10 ani, dar la Românii au Talent, sezonul 11, a venit cu un număr de dans contemporan. Ea a mai participat şi la emisiunea" Visuri la cheie", alături de bunicii săi care au crescut-o în locul părinţilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.