sesiune_mioveni.jpg

În perioada 29-30 mai 2020, va avea loc Sesiunea Științifică de Primăvară a Academiei Oamenilor de Știință din România,  ce se va desfășura prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Organizată sub titulatura ”Tehnologii, produse și servicii inovative”, sesiunea va reuni specialiști care, timp de două zile, vor prezenta peste 30 de lucrări științifice și cercetări din domeniul energiei, mediului și al ingineriei.

Programul va include, printre altele, și o informare cu privire la admiterea celor două programe de master în domeniu care se desfășoară  în Mioveni: Concepție și Management în Productică și, respectiv, Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Universității Politehnica din București, ai  Academiei Oamenilor de Știință din România, studenți, profesori și oficialități locale din Mioveni.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 29 mai, de la ora 11.00, iar evenimentul este organizat în colaborare cu Universitatea Politehnică din București, Primăria Mioveni și Incertrans  SA.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.