jean_dumitrascu.jpg

Unul dintre cele mai aprinse puncte dezbătute joi 28 mai în şedinţa Consiliului Local Piteşti a fost legat de raportul privind activităţile întreprinse de Filarmonica Piteşti în contextul pandemiei de COVID-19. Asta în contextul în care managerul Jean Dumitraşcu a luat decizia ca cei mai mulţi dintre salariaţii Filarmonicii să fie trimişi în şomaj tehnic pe perioada pandemiei de coronavirus.

Iată ce a declarat viceprimarul Sorin Apostoliceanu: „Decizia pe care domnul director a dat-o legat de trimiterea în şomaj tehnic a multor angajaţi poate fi atacată lejer în instanţă. Nu e normal ca noi să plătim”.

Primarul Cornel Ionică a spus că „directorul acolo nu e de capul lui. Din punct de vedere al programului, domnul director ar putea să ne facă un program să vedem unde îşi va desfăşura activitatea Filarmonica după 1 iunie. Trebuie să vedem cu ce program venim pentru ca activitatea Filarmonicii să se poate desfăşura în perioada următoare”.

Critici a adus şi consilierul local Cristian Gentea: „O mare parte dintre angajaţii Filarmonicii Piteşti sunt în şomaj tehnic de peste două luni. Nu văd din raport ce s-a întâmplat după ce s-a ieşit din starea de urgenţă. Eu propun ca domnul Jean Dumitraşcu să-şi plătească daunele. Domnul Jean Dumitraşcu a avut o activitate foarte densă pe Facebook în această perioadă”.

Foarte critic a fost la adresa managerului Jean Dumitraşcu şi consilierul local Dumitru Tudosoiu, acesta declarând: „Directorul Filarmonicii Piteşti a luat o decizie pe perioada stării de urgenţă, în raport cu angajaţii, fără să întrebe Consiliul Local. Noi nu am fost consultaţi. Eu zic că cine le face să le şi tragă. Să justifice gestul faţă de angajaţi”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.