OrosMasuri.jpg

„Suntem alături de fermierii români! Am publicat ghidului Măsurii 21 privind acordarea unui sprijin temporar cu caracter excepțional, ca răspuns la criza sanitară generată de epidemia de COVID-19.

Având în vedere că fermierii din România au fost afectați într-un mod fără precedent de consecințele pandemiei de COVID-19, în urma consultărilor avute cu asociațiile de fermieri, am făcut eforturi pentru a lansa în cel mai scurt timp posibil, o măsură extrem de utilă și care va sprijini fermierii din sectorul zootehnic – bovine, ovine - caprine și pe cei din sectorul de legume-fructe și cartofi.

MADR își propune ca fermierii să poată accesa cât mai ușor fondurile puse la dispoziție, iar acest sprijin să fie unul echitabil.

Măsura 21 „Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19" are în vedere atenuarea efectelor generate de pandemia de COVID-19 în special în ceea ce privește producția primară, iar acțiunile pentru compensarea pierderilor producătorilor primari în sectorul agricol vor contribui la restabilirea echilibrului economic, în special la nivelul sectorului agricol.

Ghidul Măsurii 21 poate fi consultat pe site-ul www.madr.ro și pe www.afir.info.”, a anunțat recent Adrian Oros, ministrul Agriculturii pe contul său de socializare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.