apostoliceanuSorin Apostoliceanu, candidatul PNL la Primăria Piteşti, dovedeşte încă o dată că este un om cu deschidere şi care caută mereu soluţii pentru dezvoltarea oraşului. Iar cel mai recent exemplu concret în acest sens este vizita pe care a făcut-o zilele trecute alături de Mihai Coteţ la Oradea, un oraş ce este un simbol pentru ţara noastră privind dezvoltarea şi proiectele de succes.

„Zilele trecute am mers la Oradea, unde primarul Ilie Bolojan a reușit ceea ce unii cred și astăzi că este imposibil. Oradea, sub administrarea lui Ilie Bolojan, este unul dintre orașele României care au încheiat tranziția spre Vest. Fonduri europene cu ajutorul cărora s-a reclădit orașul și s-a refăcut infrastructura pe principii moderne, investiții care atrag locuri de muncă mai bine plătite, o viață culturală bogată, un nivel de trai comparabil cu cel din Occident. Pe scurt, un oraș viu.
Ne-am plimbat pe faleza reabilitată impecabil și mă gandeam la potențialul neexploatat al parcului Trivale, al zonei Ștrand de la noi. Centrul Istoric al Oradei e o sursă de inspirație pentru ce se poate face și la Pitești, o zonă pietonală repusă în drepturi, accesibilă oricui, cu atracții turistice și un transport în comun modern.
Avem în multe locuri din țară dovada că și la Pitești și, inspirat de exemplul lui Ilie Bolojan, de-abia aștept să ne apucăm de treabă. Din 27 septembrie reconstruim Piteștiul”, spune Sorin Apostoliceanu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.