gentea-ccia.jpgCristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a fost alături de reprezentanții mediului de afaceri la evenimentul „Topul Firmelor 2023”, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, anual un prilej pentru a celebra performanța și excelența în afaceri!

”Apreciem eforturile și determinarea fiecărei companii locale la dezvoltarea economică și la bunăstarea comunității noastre.

Este notabilă totodată implicarea mediului privat în comunitate printr-o varietate de acțiuni și initiative care au potențat dezvoltarea noastră, de la investiții, la acțiuni de voluntariat corporativ sau dezvoltare educațională.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care o arătați în acest parteneriat și pentru rolul activ pe care îl jucați.

Felicitări tuturor organizațiilor premiate pentru realizările lor remarcabile în piața economiei locale și globale!”, a transmis Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.