top firmeCea mai mare organizație de susținere și de promovare a afacerilor din Argeș și vocea mediului de afaceri argeșean, Camera de Comerţ , Industrie și Agricultură Argeș a organizat joi 24 octombrie, la Star Plaza Bascov, a 29-a ediție a ”Topului Firmelor din Argeș”, un eveniment de tradiție și înaltă ținută.

Și, alături de reprezentanții a sute de firme din județ, la evenimentul organizat de CCIA Argeș au fost prezenți numeroși invitați de prim-rang, în frunte cu Nicolas Warnery – ambasadorul Franței în România, Simona Bucura-Oprescu – ministrul Muncii, Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Indusrie a României, Radu Dinescu – secretar general al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș, Cristian Gentea – primarul Piteștiului și Liviu Mușat – director ADR Sud Muntenia.

A fost de asemenea prezent în calitate de invitat și Sorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș, cel care a inițiat și implementat numeroase proiecte venite în sprijinul mediului de afaceri din județ.

”Am premiat oamenii de afaceri cu rezultate foarte bune la sfârșitul anului 2023, pe domenii de activitate, ”Topul Firmelor din Argeș” este cel mai prestigios eveniment organizat pentru mediul de afaceri din județ. Mulțumesc tuturor invitaților și participanților”, spune George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

gentea caval

top 03

top 02

top 01

 sorin sorescu

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.