dacia

Dacia continuă să fie o marcă foarte căutată în țările europene. O arată și cele mai recente statistici ale ACAROM privind înmatriculările de mașini noi în Europa în primele nouă luni din acest an.

Dacia a înmatriculat la nivel european 427.023 unități, ceea ce reprezintă o creștere de 2% comparativ cu perioada similară din 2023. Spre comparație, vânzările grupului Volkswagen în Europa au crescut cu doar 1,2% în perioada ianuarie-septembrie 2024 față de primele nouă luni ale anului trecut, iar Ford a înregistrat o scădere de nu mai puțin de 17,9%.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.