bigster22.jpgDoi reprezentanți ai managementului de top al Renault Group anunță la Paris, unde Dacia a prezentat în premieră mondială SUV-ul Bigster, că modelul nu va fi vândut de marca Renault sub propriul brand. E pentru prima dată când un model Dacia nu este preluat automat de marca franceză

„Dacia Bigster nu va fi vândută sub brandul Renault!”, a anunțat Bruno Vanel, vicepreședinte Renault Group, cel care răspunde de strategia de produse a mărcii franceze. 

El a spus direct că Duster va fi introdus pe mai multe piețe internaționale cu sigla Renault, dar acest lucru nu se va întâmpla și cu Bigster.

Același lucru a fost confirmat ulterior de Ivan Segal, director de vânzări și operațiuni al mărcii Renault la nivel global. „Nu există niciun plan pentru Bigster la marca Renault. Avem mai multe modele ce vor fi lansate pe piețele internaționale, dar Bigster nu se află printre ele”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.