dacia-logo-nou.jpgSUV-ul Bigster, care intră în producţie la Mioveni spre finalul anului alături de alte două noi modele compacte, va duce Dacia la un business global de peste 20 de miliarde de euro.

Miza este ca România să atragă o cotă cât mai mare din noul business generat de maşinile mai scumpe care vor intra în portofoliul mărcii. „Vom dubla cifra de afaceri a Dacia până în 2030. Vorbim aici de un mix - creştere de volume, dar şi modele noi. Pe măsură ce vom intra în segmentul C, cu alte două modele pe care le-am anunţat, în afară de Bigster, preţul mediu va creşte şi implicit acestea vor genera venituri mai mari. În 2024 ne aşteptăm să avem o stabilitate a volumelor, pentru ca din 2025, odată cu Bigster, să continuăm creşterea mai accelerată", a spus Xavier Martinet, senior-VP, responsabil de marketing, vânzări şi operaţiuni pentru Dacia.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.