dacia-duster-III.jpgVicepreședintele Dacia, Xavier Martinet, a prezentat rezultatele de vânzări ale mărcii, în primele șase luni ale anului. Întrebat de ce are nevoie noul Duster de reduceri, încă de la lansare, șeful vânzărilor Dacia s-a arătat surprins.

Conform acestor reduceri, Duster poate fi cumpărat cu 17.300 de euro, mai ieftin chiar decât vechiul model. SUV-ul a fost lansat în primăvara acestui an cu un preț de 18.800 de euro, pentru versiunea cea mai ieftină, cu motor ECO-G de 100 CP.

Întrebat în conferința de presă semestrială despre oportunitatea unui discount chiar la startul vânzărilor, Xavier Martient s-a arătat surprins.

„Sunt surprins de acest discount. Ce ne defavorizează în acest moment este nivelul mare al dobânzilor care afectează vânzările prin credit sau leasing, dar asta nu afectează doar Dacia, ci și celelalte mărci”, a spus jurnaliștilor Xavier Martinet, potrivit LifeNews. El a mai spus că, în mod normal, o cerere scăzută aduce și reduceri.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.