Fisc.jpgANAF a pregătit Notificarea privind nedeclararea contribuției de asigurări sociale (CAS) și a contribuției de asigurări sociale de sănătate (CASS) datorate de persoanele fizice. De asemenea, în acele cazuri în care nu a fost depusă Declarația unică ori a fost completată greșit, Fiscul va calcula din oficiu sumele de plată.

ANAF va trimite o notificare în care veți fi informat că ai realizat venituri peste anumite plafoane. În acel document scrie să vă prezentați, în termen de 10 zile, în vederea audierii la adresa comunicată.

ANAF va decide și o decizie de impunere din oficiu.

Pentru contribuţiile anuale datorate se vor calcula obligaţii fiscale accesorii.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.